smil

Bliv lykkeligere med motion

Studier viser, at du ikke kun bliver sundere af motion, men også lykkeligere. Lykke kan det måles? Nej det kan det ikke! Hvad der bringer lykke i dit liv, bringer nødvendigvis ikke lykke i din søsters, venindes eller mors liv. Men faktum er, at motion udløser endorfiner, som er kroppens naturlige lykkehormon i hjernen. Endorfiner er altså ens for alle, således kan alle også blive lykkeligere af at motionere. Vidste du, at regelmæssig motion giver en positiv langtidseffekt? Rent videnskabeligt er det bevist, at regelmæssig motion udgør en procentdel af vore lykkefølelse. Så hvis du vil skabe mere lykke i dit liv, er det en god idé at invitere motion ind i din hverdag!

Gør motion til en del af din hverdag

Der er mange gode måder, hvorpå du kan gøre motion til en del af din hverdag. Du kan for eksempel tage cyklen på arbejde, det positive ved dette er, at du spare penge på offentlig transport eller brændstof udgifter. Ulempen er dog, at det tager længere tid og det kan være svært at finde tiden til det, hvis du i forvejen har en hektisk hverdag. Ydermere kan vind og vejr også blive en faktor for, at du hurtigt slipper det projekt igen. Hvis du på en nemmere måde vil inkorporere træning i din hverdag, kan du vælge at skippe elevatoren og altid tage trapperne i stedet. Dette bliver heller ikke påvirket af vind og vejr og det er en nemmere måde, at gøre din hverdag mere aktiv, uden de helt store ændringer eller risici for at køre død i projektet.

De små skridt gør en stor forskel

Det er de små skridt, der kan gøre en verden til forskel. Apropos skridt, verdenen er blevet mere teknologisk og stort set alle har en smartphone, på disse findes der apps der allerede er installeret eller som du kan installere, med skridttællere. Du kan med fordel benytte dig af disse apps og sætte dig et personligt mål med antallet af skridt. På den måde får du også småt men godt, motion ind i din hverdag. Hvis du er mere til hjemmetræning, kan en crosstrainer være svaret for dig! Dette er en let og effektiv måde, at inkorporere motion i din hverdag på. Når du har træningsudstyret hjemme, kan du også træne, når det passer dig. Hvis dette lyder som noget for dig kan du med fordel gå ind på crosstrainerguiden.dk, her kan du læse meget mere om, alle de fordele en crosstrainer i hjemmet har for dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *