røget

Er det ofte dig der står for maden til jeres pigeaftner? Her er nogle tips

Er du den bedste kok i din venindegruppe? Så er det sikkert ofte dig der dig står for maden. Hvis du har stået for den meget ofte, så kan det være svært at blive ved med at komme på nye opskrifter og mad i skal prøve. Derfor for du her gode bud på vanvittigt lækker mad, som i nok ikke har prøvet endnu. Velbekomme!

Overrask dine gæster med mad fra din egen rygeovn

Mad lavet på en rygeovn er bare megalækkert. Det kan man ikke komme uden. Både røget skinke og røget laks er to meget populære retter og dem kan du sagtens lave derhjemme selv. Du vil dermed overraske dine gæster med både dine evner i køkkenet men også med et helt nyt element til jeres pigemiddage. Når du ryger dit kød, så får du langt mere duft, smag og holdbarhed i det. Du kan både lave noget der er varmt røget og noget der er koldt røget. Så uanset om du skal servere den lækreste frokost eller en skøn aftenmiddag kan du altså bruge en rygeovn. Du behøver ikke kun at ryge kød! Der er faktisk næsten ingen begrænsninger for hvad man kan ryge. Du kan derfor også sagtens lave lækker mad på din rygeovn, hvis du for besøg af en vegetar eller veganer. Her kan du også snildt overraske med lækker middag selvom det ikke er kød du skal ryge på din rygeovn.

Lav din egen koldrøgede laks

Koldrøget laks er noget af det mest populære og lækreste du kan komme i en salat. Så skal du have dine veninder over til en lækker frokost på terrassen så bør du gå i krig med at lave din helt egen koldrøgede laks. Til selve salaten kan du sammensætte nærmest lige hvad du har lyst til. Koldrøget laks er lækkert til det meste, når du bare bruger din rygeovn korrekt.
Din salat kunne bestå af perlebyg eller en anden skøn kornsort, edamamebønner, friske tomater, frisk spinat, semitørrede tomater og så selvfølgelig din røgede laks på toppen. Det er selvfølgelig din rygeovn og din koldrøgede laks der topper retten og du kan lave lige præcis det tilbehør til som du finder mest lækkert. En sandwich med koldrøget laks kunne også være en super lækker ide.

Et lækkert stykke kød

Skal du derimod inviterer pigerne over på en lækker aftenmiddag, så kan stort set alt kød ryges. Så her kan du også få stor gavn af en rygeovn. Server det tilbehør du bedst kan lide og overrask dine veninder med et stykke lækkert røget kød. Derudover kan du selvfølgelig også lave røget bacon, bruge din rygeovn til at lave hjemmelavede pølser og meget mere.

Brug din rygeovn til vegetarretter

Skal du lave mad til en vegetar kan du også snildt bruge din rygeovn. For eksempel er auberginer vanvittigt lækre at ryge. Derudover gør kartofler og peberfrugter sig også virkeligt godt i en røgeovn. Ligesom med købet er der faktisk næsten ingen grænser for hvilke grøntsager du kan ryge. Du bør dog undgå dem der primært består af vand som en agurk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *