frækt undertøj

Styrk din selvtillid – 4 små råd der gør en stor forskel

Sommetider kan det godt virke svært at finde balancegangen mellem hverdagens gøremål og tiden til sig selv. kan du nikke genkendende til det, så er du kommet til det rette sted! Dit personlige velvære og din selvtillid går hånd i hånd. Det er derfor vigtigt, at du prioriterer dig, men det behøver slet ikke være så svært eller så tidskrævende som det lyder! I denne guide får du 4 små råd, der gør en verden til forskel.

Ryk dine begrænsninger og giv dig selv et “skub”

Du har sikkert ofte tænkt “det kan jeg ikke!”. Prøv at fjerne det ene ord, der gør forskellen, nemlig ordet “ikke”. På denne måde står du med en sætning og et mindset der lyder: “det kan jeg!” et ord og en handling kan gøre en verden til forskel. Det kan godt være det virker skræmmende at udfordre sig selv, men du vil faktisk opleve at de ting du sætter dig for, oftest vil lykkedes og det er ikke desto mindre disse små sejre der kan være med til, at opbygge din selvtillid radikalt.

Hold fokus på det du er god til og bekæmp din indre kritiker

Oplever du også, at du dunker dig selv i hovedet? Oftest er det ens egne forventninger, man ikke kan leve op til og ikke andres. Det er derfor vigtigt, at du træder et skridt tilbage og gør de ting du er god til. På denne måde styrker du din selvtillid og den vil sprede sig som ringe i vandet og du tør dermed at bevæge dig ud fra din “komfortzone”. På denne måde får du styrket din selvtillid samtidig med, at du får buk med din indre kritiker.

Husk at rose dig selv

Kender du det når du står foran spejlet, du ser alle dine fejl, men ikke det gode. Ville du sige de samme ord til et barn, som du siger til dig selv? Nej vel? Så stop. Mange har det med at bagatellisere deres succes, samtidig med at de gør deres fejl til noget stort. Snak til dig selv og ros dig selv som du ville gøre mod andre.

Frækt undertøj kan booste din selvtillid

Ja det lyder måske åndssvagt, men du kan booste din selvtillid ved, at du tager lækkert og frækt undertøj på. Føler du at frækt undertøj, bare giver dig det ekstra? Denne følelse er ikke helt forkert, studier viser nemlig at matchende, lækkert og frækt undertøj kan give kvinder en følelse af, at være bedre tilpas og dermed også giver dem større selvtillid. Du kan altså med disse simple tricks styrke dit personlige velvære og din selvtillid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *